Post by emmanrotadet on Feb 12, 2022 12:06:47 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מפורסם כוזב. כל מודעה מציגה את זה בתור דג השוחה דרך מכשולים בצינורות, אבל זה למעשה משחק בניית אקווריום שבו אתה קונה משאבים עם מטבעות שאתה מקבל ממשחק מיני-משחק טיפת תכשיטים. מדי פעם יוצא לך לשחק מיני-משחק של דג השוחה דרך צינורות. למה חוסר הגינות? אם הייתי רוצה לשחק במשחק בניית עולם או טיפת תכשיט הייתי מוריד את סוגי המשחקים הספציפיים האלה. רציתי לשחק במשחק שפורסם. מה לעזאזל, חבר'ה?
אם הייתה אופציה ללא כוכב בכלל הייתי נותן למשחק הזה בדיוק את זה, מכרו לי שקרים. הורדתי את המשחק בגלל המשחקים המיני שראיתי בפרסומות שלו לא לבנות מיכלי דגים ולהרכיב אותם. אני שונא את המשחק בהשראת Candy Crush, הייתי מוריד Candy Crush אם זה מה שרציתי. אתה צריך לשקול לשנות את הפרסומות שלך כי הן אינן אלא שקרים, שקרים אני אומר לך.
המשחק הזה היה ממש כיף.עם זאת לתת רמות סופר קשות ואחר כך קשות אחת אחרי השנייה זה מתסכל, במיוחד כשאתה מבלה ימים על רמה כדי לעבור סוף סוף ואז מיד נתקע על אחר. נראה שזה מתמקד בקבלת כסף משחקנים עכשיו, בצורך לקנות בוסטרים וכו', הם אפילו לקחו את מאיצי הרמה שהייתם מסוגלים לקבל כדי להשיג משימות מסוימות.
המיני משחקים נדושים אבל אני אוהב את הרמות המאתגרות. אני מוצא את עצמי משחק שעות לפעמים.
המשחק הזה גרוע שלהם הם גם שקרנים ורמאים עם הפירסומות. אני לא מבין איך לא סוגרים להם את החברה. 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
משחק לא טוב אין שום קשר בין הפרסומת למשחק
עם היה אפשר לדרג נמוך יותר הייתי מדרגת כאילו מה נסגר איתכם באתי לשחק במשחק הזה כדי לנווט דג כי וואלה אחרי איזה חמישים פרסומות שלו אמרתי יאללה ניתן צ'אנס אבל מה איכשהו התחיל לשחק בגרסה גרועה רצח של קנדי קראש כאילו מה?! אנשים חושבים תעשו פרסומת אמיתית בבקשה קראתי את התגובות לפני שהורדתי אותה אני עושה את זה תמיד לדעת מה עליהן מבאס אותי רצח לדעת שהתגובות הן רק שנכונות חבל מאוד והמשחק הזה לא ירד לי יותר לטלפון הזה או לאחר עצוב מאוד ואנשים אתם יכולים להיות יותר אמיתיים עם משחקים כאלה.
האירועים שנוספו מהנים. מהנה יותר לשחק, אבל מצד שני זה מעצבן אותי. לפעמים אתה נותן לי לנצח לפעמים אתה גורם לי לשבת ברמה במשך 2-4 ימים. לפעמים אתה עושה 2 פצצות צהובות צמודות אחת לשנייה, רוב הזמן אתה לא נותן לזה. לפעמים שימוש/הוספת פצצות הופך את הרמה להרבה יותר קשה, ובכך מפסיד. פצצות מבוזבזות.
למשחק הזה יש רמות שיגרמו לך להוציא כסף עבור בוסטרים רק לרמות העבר. מפתחים חכמים
משחק מהנה, ברמה 1400 בלי לשלם, זה אתגר אבל פצצות הבונוס והחיים בשימוש נכון יכולים לעזור לך לעבור את הדברים הקשים
Download תשחץ בכיף APK [4 MB] (✓ Free)sword.
אין לי משימת מיני משחקים כבר זמן מה אני מקבל את האתגרים אבל בדרך כלל אחרי אלה קיבלנו מיני משחק וזה לא עושה לי את זה חוץ מזה שהוא חמוד
פעמים רבות במשחק יש תקלות ואיבדו אזורים ששיחקתי בהם
מעולה וכיפית מאוד אוהבץ
לא אוהב כרגע. משימות קבועות רוצות אלפי חלקים אדומים ו/או ירוקים, אבל אתה נותן לנו תריסר לוחות עם חלקים כחולים, צהובים ולבנים בלבד. מה לעזאזל? ומה דעתך אולי לשנות את זה, כדי שנקבל את 2lightning/2 bomb/2 הפעלת זיקוקים למשך 4 ימים, במקום 3 כל הזמן? מרגיש כאילו אתה מנסה לקצר אותנו במשחקים. עריכה 1/8/22: אוקיי, עכשיו יש לנו מקפיא עם חטיפי גלידה. איזה קשר ימי? חייבים לפוצץ עם חומר נפץ, ואז להכות עוד 4 פעמים כדי לנקות את הסורגים. אבל חכה! יותר מפעם אחת, הדלפק אומר לי שיש עוד בר אחד, אם כי אף אחד לא מופיע על המסך! אני מאבד את הלוח הזה, ומבזבז כל כוח-אפ או אבני חן ששימשו על הלוח הזה. זו תקלה מטורפת לשם שינוי שאפילו לא הייתה נחוצה. כמו כן, מי הגביר את הקושי בעונות? העונה שעברה לא הצליחה לנקות 30 רמות ב-27 ימים, שלא לדבר על ה-40 הדרושות. עכשיו עם תקלת הגלידה הנוספת הזו... אני לא יודע כמה עוד המשחק הזה יימשך בטאבלט שלי.
המשחק תמיד קופא לאחר השלמת שלב 4. תקוע. בנוסף, המשחק שונה מהמודעה. מטעה וסופר מעצבן. הסרת ההתקנה שעות ספורות לאחר הורדת המשחק הזה. אם אני יכול לתת לך אפס כוכבים, הייתי עושה זאת.
היה נחמד בהתחלה, עכשיו הגזמה בדרגת הקושי, ומעט בונוסים
אין מודעות שמפריעות לכל רמה. גרפיקה מעולה ומשחק משחק לכל גיל.
משחק טוב אבל אין מספיק הזדמנויות להתקדם אם אתה לא רוצה לשלם n לא מספיק מהמשחק המיני כדי להרוויח יהלומים בחינם רק התחילו לשחק בו שוב לאחר שלא שיחקתם במשך 6 חודשים מכיוון שהוא עולה הרבה
משחק בסדר אבל אתה בנחיתות אם אתה לא מוציא כסף על פריטים. מספר המהלכים הצטמצם באופן דרמטי עבור רמות קשות במיוחד. פרסי תחרות פנטסטיים למבלים, בסיסיים מאוד למי שאינם מוציאים. פגם אחד רציני במשחק, אם נכשלת ברמה הוא שואל אם אתה רוצה להמשיך אבל אין דרך להסתכל אחורה כדי לראות אם כדאי להשתמש באבני חן כדי להיכנס מחדש ולהעריך את הרמה. מפתחי משחקים צריכים לטפל בזה. אני לא משתמש בפייסבוק אז למה הפופ אפ הבלתי פוסק כדי להזמין חברים?
ממש כיף אבל נתתי שלוש כי זה בקושי נותן מיני גיימס וזה קצת משעמם🥱
עלויות קצת גבוהות
בכלל לא מה שהפרסומות מציגות, אבל מקבילה דגית מהנה ל-Candy Crush.
נהניתי לשחק במשחק הזה. היה ממש גבוה ברמות והיו לו בערך 6 אקווריומים של דגים. הטלפון שלי ניזוק ונאלץ לקבל טלפון חדש אבל כשהתקנתי את זה זה התחיל אותי מההתחלה איבדתי הכל. נהניתי מהמשחק אבל לא מספיק כדי להתחיל מחדש.
המשחק הזה אמור להיות לילדים כי בפרסומת הם מראים שהוא מבוסס על מיני-משחקים שבהם ילדים פשוט צריכים להוסיף מספרים אבל כשאתה מתקין אותו, הם מראים לו רמות מתקדמות של רמת Candy Crush Saga ואפילו לפעמים כמו Kids Dad , אני עדיין לא מסוגל לנקות את הרמות. לדוגמה, ברמה 511 פגעתי ב-6 תקיעות משולשים ושיחקתי את הרמה הזו יותר מ-27 פעמים אבל לא הצלחתי לנקות אותה, קניתי כרטיס זהב לבקשת ילדים, אבל מאוחר יותר נוכחתי לדעת שזה תקף לחודש אחד.
Fishdom Jumboq rphy
עוד שקר. המשחק הוא לא אותו משחק שמוצג בפרסומת. זוהי הונאה. לא אותו משחק במודעה. בושה!
אוהב את המשחק הזה ואת הגרפיקה. מאפשר לך עוד דרכים להרוויח בוסטרים ותגמולים מבלי תמיד צורך לרכוש כאלה.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant কৌশল phaa
Fishdom Παιχνίδια παζλ tcnp
משחק ממכר מאוד. הייתי מצפה ליותר גיוון ושינויים מזמן לזמן
צילומי מסך של iPhone ... Fishdom is free to play, though some in-game items can also be purchased for real money. ... Dive into an ice-cold Fishdom update!
אוהב את המשחקיות, למרבה הצער אתה צריך להיות עשיר כדי להיות מסוגל לשחק את המשחק הזה בהצלחה. המשחק הזה עולה כסף על בסיס יומי אם אתה רוצה לשמור אותךבנק הדגים שלך ריק. קל להוציא $25.00 ליום בלי למצמץ.
נחמד וכיפי
Latest Version 1.0.6 for Android, Windows PC, Mac. ... משחק הזיכרון - המפורסם במסכה works on any Android devices (requires Android 4.4 ... Fishdom apk icon
אז זה היה בגלל הפרסומת שגרמה לי להתקין את המשחק אבל זה שטויות מוחלטות, החלטתי לשחק עד רמה 10 וכלום לא ישנה, למה שמישהו בכלל יעשה את זה. אני מאוד כועס 😡, אם הייתי רוצה לשחק במשחק קראש הייתי מוריד בחזרה בשמחה את הממתקים שלי, אני אוודא שאפרסם דברים שליליים על האפליקציה הזו בכל הפלטפורמות החברתיות, אתם רמאים.
זוועה לא כמו בפרסומת אל תורידו
משחק טוב אבל ברגע שאתה עולה לרמות זה קצת כמו קנדי קראש, אתה רק יכול לנצח משחק מדי פעם אז משעמם לשחק באותו משחק שוב ושוב.
Fishdom Quebra-cabeça ckm
לא כמו בפרסמות זה חיכוי מגעיל של קנדי קראנש וזה מעפן ממש לא ממליץ בכלל
אפליקציה מעצבנת
Download וואלה! ספורט App for IOS & Android Phones, How to
זה משחק מהנה, אבל שימו לב, לא תוכלו להתקדם ברמות מבלי לבזבז כסף. כל הזמן. הרמות הראשונות, הכל טוב ויפה, אבל ככל שתשחקו יותר זמן, הסיכוי שתתקדם פחות, אלא אם כן תוכלו להוציא קצת כסף. נתתי לו רק שלושה כוכבים, כי בזמן המשחקים, זה היה כיף. היה.
אני מנסה להחזיר את דמויות הדגים, והיא ממשיכה להסתובב סחור סחור, אני חושב שזה לא נכון. אני לא יכול להמשיך במשחק 792. כל פיצוץ היה בו והוא אומר לי שהפעם נשארו לי 4 ריבועים כשלא נסעתי. אני לא יכול לשחק את הקן לעזוב
מְאַכזֵב. הורד את זה כי אם המיני-משחקים כל הזמן מפרסמים באפליקציות אחרות. אין מיני משחקים, רק התאמה. המשחק מוקפד! אתה צריך לשלם כדי לזכות! אתה מפסיד תגמולים והטבות שאספתם ברמה אם לא תקנה מהלכים נוספים כדי לסיים אותה. המהלכים לרמה מוגבלים, לא טובים למשחק התאמה 3. לא מאוד מתגמל על המאמץ. לא שווה את הכסף. כבר בזבזתי 20$ תוך כמה ימים במשחק, רוצה את הכסף שלי בחזרה. לא מספק!
Fishdom Atjautības spēles qpga
הוסף דגל ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
זה משחק נחמד. בכנות, לפעמים זה קשה מדי ואתה צריך לשלם אם אתה רוצה לנצח מדי פעם אז זה די מעצבן באופן כללי.
Deal or No Deal Game Download for PC
אני באמת חושב שאתה מקשה על כמה רמות כדי לאלץ שחקנים לרכוש בוסטרים. אני יודע שהמטרה שלך היא להרוויח כסף אבל לבזבז יומיים ברמה אחת זה מייאש עד כדי לגרום לאדם רק לרצות למחוק את המשחק הזה. אני בשלב הזה עכשיו. הוצאתי הון קטן כדי להגיע לרמה שבה אני עכשיו אני מסרב להוציא יותר. נראה גם שמתנה קטנה בחינם בחג המולד הייתה מתאימה.
זה ממש לא מה שרואים בפייסבוק רק התאמת צבעים בקוביות שיש בעוד 1000 משחקים. התקנתי והסרתי מיד