Post by emmanrotadet on Feb 12, 2022 12:21:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napake točke ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
To je neverjetna igra, osrečuje me, da je najboljša in obožujem torto s to igro. S to igro bom vesel rojstni dan. Obožujem torto za božični večer in moji prijatelji in družinski člani bi lahko igrali to igro ti fantje so slabi v tem igralni bot, ki me ne more ustaviti
Tako slaba igra
vsakič, ko nekaj narediš, je oglas in zelo zamuja ali pa moj telefon samo zamika ne vem ali moj telefon zamika ali igra zamika
Bila je v redu igra, samo za vsako posamezno stvar si moral gledati oglas. Po 15 minutah igranja igre s 3/4 ta čas gledanje ni bila najboljša izkušnja
To je najslabša igra doslej, ker se zatika. Tako sem ga še enkrat prenesla, zgodilo se je isto. Prosim, popravite to in čakam na igro.... To je moj problem. In ne vem, zakaj mu vsi dajete 5 zvezdic. Mislim, da so ti veliki igralci, ki to pripovedujejo, zelo prijazni, da so bedaki, tudi dobijo 💰💰💰💰 od programerjev iger. Zelo sem razočaran...... 😥😥😥 Ne vem, če je to problem v mojem mobitelu in zelo sem žalosten, da to povem.
VSE je zaklenjeno za oglasi in vsaka raven ZAHTEVA, da za dobro delovanje uporabite elemente, ki so zaklenjeni za oglasi ali plačljivimi zidovi.
Zlo dobra igra
V tej aplikaciji morate gledati oglase za pravi Icing je nadležno in zaradi tega gledate videoposnetke na sredini, ko to poskušate narediti, je zelo nadležno Če želite ves čas gledati oglase, prenesite to aplikacijo Ampak jaz imam reči ne prenesi te aplikacije In kar je čudno je, da so nekateri liki čudno videti kot eden od njih je bila kričeča ženska
Glede te igre imam nekaj pritožb: Kontrole so zelo frustrirajoče, ker ko uporabljate strgalo, ga morate držati za dejanski strgalnik, palec pa vam ovira zaslon, tako da ne vidite, kaj ste delaš. V kotu zaslona je slika torte, ki jo želi vaša stranka, ko pripravljate njeno torto, kar je lepo, vendar je majhno! Ker je majhna, ni jasno, kakšno torto želi stranka. Tudi količina oglasov je smešna.😒
Icing On The Dress રોલ પ્લેઇંગ yoy
Icing On The Dress Rol Oyunu vvt
Tako kot takrat, ko sem igral epizode, sem videl oglas o tej igri in sem bil kot oooo, moraš prenesti to igro in igrati❤
To je zelo luštna igra, a hkrati zelo zaostala.. ŠE ZELO kul in srčkana igra!! ☺
Zelo težko je rezati torte in tudi če ni popolna, postane popolna, tako da to ni super stvar pri tej igri, ima tudi dodatke po VSAKEM KORAKU! Kot da ne potrebujete toliko dodatkov! To je zabavna igra, vendar se zavedajte, da ni najboljša ali najslabša igra
Ne vem zakaj vsi govorijo o oglasih in koliko jih je, ampak zakaj nihče ne govori kako je ta igra neprimerna?? Nekatere prsi lutke so ogromne. In ne rečem, da je slabo, ampak to je otroška igra. In poze so super neprimerne. Moji hčerki dvojčici, stari "7", prenesejo to igro. Kaj za vraga?
蛋糕小姐姐 角色扮演 kbgp
Igra je v redu, če vam je všeč reklama. Reklame po vsakem razdelku.
To je lepa igra v torti 👌🏻👌🏻
To je zelo lepa igra. Jaz ljubim to igro.
To je precej sproščujoče, vendar tudi doda, če izberete drugo barvo
Tako SLABO za exerme ¹⁰⁰ dobesedno kot vsakič, ko grem na to, dobim črn zaslon Soo, lahko se dotaknem, vendar kot ne vidim Soo in sploh ne moreš Naredi svojo torto neumno neumno NEUMNO Neprestano ponastavim svoj telefon in postajam razdražen, zato je bolje, da to popraviš, preden začneš izgubljati ljudi, in ko končaš in dobiš darilo, ga moraš dobiti za dodatek in všeč mi je Soo uf, tako sem razočaran v tej igri in Namestim ga srry💔💔💔👎👎
Tako zabavno. Všeč mi je ta igra, ki jo igram vsak dan. Ampak dodatki so ok.
Prenos traja dolgo 😪
Nisem oboževalec VSAKIH TRI DO PET SEKUNDNIH OGLASOV.
Kako naj to opišem, tako zelo sem poln te igre, da sem odvisen od nje!
Icing On The Dress રોલ પ્લેઇંગ yoy
Igra je dobra, a oglasov je preveč
Dobro je, vendar moramo v vsakem naročilu gledati video odklepanje
Slaba friging igra ew, najprej je tako moteča, ko sem bil prekinjen z wifi-jem in sem poskušal dobiti nekaj samoroga, ampak nooooo, ko se ponovno povežem z thw wifi, NI DODATKA, potem pa ko kliknem x oh wowww JE FRIGEN DODAJ, DUDE, ŠALI SE ME 😠😠😠
Ni tako super
Oglasi med to igro vsebujejo slab jezik in neprimerno gradivo. To NI primerno za Pegi3.
전투기게임 Inc. 전쟁게임 비행기전투게임 ww2 액션 qbyl
Sovražim to igro, ker ima najprej preveč dodatkov. Niti ne bom sarkastičen, ko rečem vsakih pet sekund, da je dodatek in vsaka vaša izbira vključuje dodatek, drugič pa grozno zaostaja in me nenehno vrže ven. Prosim, ne izgubljajte časa s to igro, razen če se želite razočarati in izgubljati čas😒😠💔
Grozno! Imela sem 4 oglase zapored, medtem ko sem poskušala narediti 1 obleko. Pripravljen sem se ukvarjati z oglasi brezplačnih iger, ampak to je smešno!!!
Zelo zabavna je nekaj dodatkov, a na splošno je zelo dobra igra, vsekakor jo morate prenesti rn, sicer boste zamudili!!!!😱😱😱😱🍷🍷⚘⚘🌹🌹🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤨🤨🤨🤨😭😭😭😎😎😎😋😋😋😋
Zelo lepa igra
Igra mi je všeč, vendar je nekoliko zamuja in je veliko oglasov
Nič ne more premagati Wildcraft. Torej, ja, z lahkoto vstopim v igro, ki jo želim igrati, vendar traja večno, da se igra naloži 😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡. 😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠. 😡😠😡😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😠😡. 😡😠😡😠😠😡😠😡😡😠😡😠😡😠
Toliko oglasov in ne maram oglasov, zato dajem 3/5 zvezdic, ki jih imam rad, vendar sovražim oglase