Post by emmanrotadet on Feb 12, 2022 12:27:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک پول ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
بهترین بازی در دنیا این دسته سازندش درد نکنه به نظر من 100000000000 هم براشکمه
من واقعاً بازی را دوست ندارم و بعد از اینکه به حداکثر سطح رسیدید بسیار خسته کننده می شود.
اصلا خوب نیست، چون امروز خسته کننده است و نمی تواند با بازی های گوگل پلی وصل شود.........
بابا پول بی نهایتش میخام
خوبه من خوشم اومد فقط پولتون رو برای قوی کردن قلعه خرج کنید همه چیز رو بهتر کنید ولی قلعه بیشتر
همین بستشه
بازی اوکی است سریع تکراری و کسل کننده می شود. نه یک تن عمق. در مدت زمان طولانی هیچ udates.
خیلی عالیه نصبش کنین واقعا عالی پنچ ستاره هم کمه
خیلی سخته، بخصوص مرحله ۱۲۰
بد بده اگه بنویسش با خوش نویس پس این برنامه حرف نداره فقط سلام
برنامه عالی، بدون شکایت، اما وقتی شروع می کنید، بدون پول نقد کمی سخت است، اما در هر صورت شکایتی وجود ندارد
بازی خوبی است من که دوست داشتم دستت درد نکنه خیلی ممنون از برنامه خوبتون
این بازی جالب و برجسته است. اما در آن یک مشکل برای بردن سطوح وجود دارد. برنده شدن تا سطح 50 آسان است، سطوح سخت هستند، پس لطفاً آن را به خوبی انجام دهید.
سلام سال نو مبارک... بازی خوب و جذابیه. توصیه میکنم دانلود کنید و لذت ببرید
بسیار سرگرم کننده و آسان برای حرکت. گیم پلی بدی نیست اما گرافیک می تواند کمی کار کند.
خیلی خوب است تنها چیزی که من می خواهم این است که دوستانی در اینجا داشته باشم و بتوانم به قلعه ها و مستعمرات با دوستان خود بپیوندم، باید بتوانید بنرها و پرچم هایی برای قلعه خود طراحی کنید و وقتی دو قلعه به هم وصل شوند سطوح قلعه به هم اضافه شوند و همینطور در آنجا انجام دهید. در شهرستان ها و سطوح جنگجو برادرم ناراحت می شود زیرا نمی تواند به قلعه من بپیوندد
بدنیس .خیلی خوب هم نیس
آنقدر خوب و آسان است که فقط باید پول را جمع کنید و برج را قوی تر کنید
بازی خوبیه ازش خوشم اومد
تبلیغ عالی که توسط توسعه دهندگان ایجاد شده است. هنگام بازی، تبلیغات به طور تصادفی ظاهر می شوند. طمع همه جا را گرفته است
تازه شروع به بازی کرد به نظر می رسد یک بازی است که می توانید به راحتی آن را بردارید و زمین بگذارید. کنترل ها ساده هستند. تا کنون خیلی خوب. به روز رسانی: من در چند روز گذشته با بازی مشکل داشتم و به تیم پشتیبانی ایمیل زدم اما آنها نتوانستند مشکل من را تایید کنند یا به آن پاسخ دهند. من برخی از اقلام را از فروشگاه خریداری کردم اما نمی توانم از آنها استفاده کنم زیرا بازی فکر می کند من به اینترنت وصل نیستم. پشتیبانی مشتری بسیار بد
اتلاف وقت خوب من تا سطح 900 هستم و تمام یونیت ها و پایه ها حداکثر هستند اما هنوز نمی توانم فیل ها را شکست دهم. بازی به جایی می رسد که هیچ راهی برای برنده شدن وجود ندارد. کمی خسته کننده است و اکنون حذف خواهد شد.
کسایی که دنبال یه بازی آفرین خوب هستن این بازی رو بهشون پیشنهاد میکنم
ابتل ررررر
سلام ممنون از بازی تون خیلی خوبه ولی خیلی دیر نصب میشه
تااین جا خوب بود
شروع بسیار آهسته، شانس برای دیدن ویدیوها، آنها 6 ساعت از زمان انتظار آفلاین را در ابتدا رد می کنند.
بازی خوبی است
بازی از کیفیت بالا من است وخیلی حال میده ۲ساله که این بازی رو دارم و افلاین هم هست
چرخ را بچرخانید در هفته گذشته هر روز ثابت شده است، به این صورت بوده است، اول 1 طلا بچرخانید، چرخش دوم، respen، سپس دو طلا، تکرار چرخه. لطفاً چرخ را طوری درست کنید که تصادفی باشد و هر جایزه تقریباً شانس یکسانی برای دریافت داشته باشد.
این بازی معمولی است اما شاید به جای سرعت آنلاین باشد
خیلی خوبه ولی بهترین نیست گرافیک مناسب، مبارزه مناسب، ارتقاء آسان است. بنابراین به طور کلی فکر می کنم توسعه دهندگان کار بسیار خوبی انجام دادند.
این بازی دقیقاً مانند بازی رومی فقط با goblins است. گذراندن زمان هنوز هم سرگرم کننده است، اما من تعجب می کنم که چرا این دو بازی آینه ای هستند.
بانک و معجون باز نمیشه چون میگه اینترنت وصل نیست ولی اتصال درسته
بسیار یک گیم لوده گی کس یره ساخته بسیار لوده بوده ای چر قم گیم اس هر حمل کو خلاص ای قبیله جور کده نه میتانی
بازی خوبی بد نیست باهال
سرگرم کننده است، اما می تواند تکراری شود. پولی برای بردن بازی نیست با توجه به زمان کافی، تمام سطوح را می توان ضرب و شتم کرد
خوب
Tasty Planet Forever Δράση lbu
این بازی خوب و زمان کش است اما اگر آن را آنلاین می کردید می توانست بهتر باشد تا بازیکنان بتوانند با دیگران نقشه را افزایش دهند و چیزهای بیشتری را در کلیسای خود نشان دهند.