Post by emmanrotadet on Feb 12, 2022 12:31:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové mince ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale od úrovne 13 sa dostanete do bodu, kedy všetko upgradovať/výskum/nábor/vybudovanie trvá tak dlho, že je ľahké stratiť záujem. Je to veľmi podobný pocit, ako keby ste po získaní L13/L14 v podstate museli zaplatiť za jeden z „obchodov“, aby ste veci urýchlili dostatočne na udržanie záujmu. Až do tohto bodu je to skvelá zábava.
Je to tá istá hra prepracovaná znova a znova. Prestaňte vytvárať reklamy, ktoré nereprezentujú hru. Zastavte preskinovanie tejto hroznej hry.
Hra sa zmenila na plat za výhru. Hral som to takmer 2 roky a bola to veľmi zábava. Keďže zlúčili toľko serverov, nie je možné zhromaždiť zdroje dostatočne rýchlo, aby zostali konkurencieschopné. Sú ľudia, ktorí platia 100 dolárov mesačne, aby zostali na vrchole. Je to tak jednostranné, teraz vidím, ako ľudia, ktorí sú dlhoročnými hráčmi, odchádzajú každý deň. Strašný spôsob, akým sa hra otočila. Kedysi to bolo 5 hviezdičiek, ale už to nie je.
Vcelku vyvazene.
Je to profi platená hra, ale existuje veľa príležitostí, ako si hru užiť bez toho, aby ste minuli cent. Zaujímavé koncepty a povzbudzuje hráča, aby sa zoskupil do cechu s alianciami, z ktorých budú mať prospech všetci. Novinka v hre, ale nie všeobecný koncept, takže ak to znie podobne, pravdepodobne ste hrali podobnú hru. Povedal by som, že animácia je celkom pekná.
Hra je návyková a zábavná. Po mesiaci hrania si myslím, že možnosť jednorazovej platby vo výške asi 5 dolárov by mala poskytnúť relatívnu ľahkosť a prémiový pocit, ktorý by odlišoval bezplatných a platených hráčov. Hra má rôzne schémy umožňujúce väčšiu moc tým, ktorí môžu platiť, čo je dobré, ale malo by to vyhovovať aj tým, ktorí hrajú a nemajú žiadne alebo málo peňazí. Hra sa odklonila od témy útoku zombie k stratégii a vojnovej hre. Viac strategických zombie bude plusom.
Hra sa nenačítava
dobré veci
Dobre 3 problémy s týmto. 1. REKLAMY, ako väčšina reklám na hry sú odpad a len strácajú čas. 2. HRA. Táto hra od vás vyžaduje trpezlivosť a núti vás čakať hodiny a hodiny a nie je tu žiadne ponorenie na rozdiel od prechodu zvierat do hry, na ktorú musíte počkať, aby ste dosiahli pokrok a nakoniec 3. MIXRO TRANSAKCIA. OMG, hral som to kvôli ponuke na inú hru a toto stále láka na kúpu 500 000 dolárov za 5 skutočných dolárov.
Jeho veľmi zábavná hra, jediným problémom je, že mena je v iných krajinách iná, čo umožňuje iným miestam nakupovať herné zlato a balíčky za lepšiu cenu ako v USA, a keďže je to tak, v hre dominujú aliancie, ktoré spôsobujú, že ľudia chcú prestaňte, pretože to už nie je zábava.. Máte aliancie ako Kórejci, na každom serveri dominujete a šikanujete ostatné aliancie. Hra bola zábavná, no začínala byť zábavná.
Rovnako ako väčšina podobných hier, aj táto je MASÍVNE platená za výhru. A to ani v zmysle „och, ale ak vynaložím úsilie, stále môžem súťažiť“, verte mi, nemôžete. Doslova každý týždeň akcie, ktoré sú založené výlučne na nákupoch. Urobte láskavosť sebe a svojej peňaženke a nájdite niečo lepšie.
Skvelý dizajn..nádherné na krátenie času
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation cyop
Dobrá hra 👌👍 Až na problém s prekladom. A hlavne chýba tam Slovenský jazyk , maďarský jazyk a pod. To by sa mohlo doriešiť. Ja by som uvítala aj tieto jazyky, keďže už aj poľština tam je.
Zatiaľ v pohode
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi kfl
Hrám to už pár rokov, má to dobrý súbojový systém a zaujímavé akcie. Je škoda, že vývoj hier nemá zákaznícky servis a umožňuje masový predaj zdrojov a miest v každom národe. Pre tých pár z nás, ktorí chcú hrať hru tak, ako bola navrhnutá, sme pozadu. Počas dvoch rokov som v tejto hre výrazne zaplatil a teraz kvôli týmto problémom strácam záujem.
Hra je v poriadku, je zábavné ju hrať
Po chvíli hrania to začne byť nudné, treba zaplatiť, aby ste udržali krok, keď sa servery zlúčia, je to ešte horšie, spočiatku sa bavilo, ale nie je tu takmer nič nové (za čo nemusíte platiť)
nie je zle len na hranie pomaly, komu sa chce cakat 5-6 hodin
Sladký príbeh Dej je podmanivý a milý rozhovor s chorým dievčaťom
Pár dní Age of z zaberie viac internetu za jednu minútu, chce to viac ako 40 mb internetu, ak sa to deje, opustil som túto hru. Je veľa krajín, ktoré sú v chudobe ako my. Nemôžem spravovať toľko internetového balíka. Pred touto hrou nechcem toľko internetu.
Veľmi zábavné, pripojte sa ku klanu, aby ste sa dostali ďaleko a stali sa silnými, alebo sa do toho pustite sami a napadnú vás iné klany
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi kfl
Úžasná hra. Je to naozaj zábavné a v hre je veľa vecí, ktoré môžete robiť. Ak je to potrebné, nákup balíkov je lacný, čo je v pohode. Ďakujem za vytvorenie takej úžasnej hry😊 Odporúčam skrátiť čas výstavby a skúmania a skrátiť čas zhromažďovania, aby sa hráči pri hre nenudili. Hráči musia čakať hodiny len na upgrade a prieskum a nemajú nič iné na práci, a preto niektorí ľudia prestanú hrať, pretože je to čoraz ťažšie. Meno veliteľa-QueenLeo World #24
Nie pre ( free to play ) . hráči, ktorí neplatia, dostanú jedno kladivo, ktoré nestačí na to, aby vyrástli. Kto zaplatí, dostane dve kladivá, aby rástol rýchlejšie. Vďaka tomu je hra nudná a pomalá vo vývoji a robí vás korisťou pre ostatných, ktorí platia.
Dobrá hra, ale je tu priestor pre viac
Po prvom mesiaci som nechal 4 hviezdičky. Po takmer roku hrania až na 2 hviezdičky. Pri boji s inými národmi je veľa chýb a oneskorení (Void Wars). Naše jednotky boli po niekoľkých aktualizáciách pred niekoľkými aktualizáciami znehodnotené a nikdy neboli opravené. Vývojári sa viac zameriavajú na zbytočnú grafiku ako na samotnú hru a ak máte nejaké problémy, veľa šťastia vám odpovie od kohokoľvek z Camel. Tiež... ak nemíňate peniaze alebo ste príležitostný hráč, táto hra rozhodne nie je pre vás. Zožerú vás zaživa.
Bola to špičková hra. Hra funguje, ale hŕstka miest na úrovni 35 ničí všetko. Táto hra je teraz únavná a chudobná. Camel s tým nič nerob. Strávil som veľa peňazí, ale stále som len na úrovni 28. Teraz som prešiel na inú hru. Užite si to niekoľko mesiacov, potom to bude menej príjemné. Jednoducho povedané, faktor potešenia mizne. Teraz hrám alternatívnu hru.
Stále sa zobrazuje, že sa nepodarilo načítať zdroj vo fáze inicializácie
Nie je to zlá hra na skrátenie času
O ničom hra najvecsia blbosť nestahinat seka stahina sa veľmi veľa a nič s tým bojujem 😠😠
Toto je veľmi dobre urobená hra a je tu krivka učenia. Na začiatku je to zábavné, ale veľmi rýchlo sa stáva únavným a váš postup môže zmazať 1 hráč, ktorý je hladný po sile/veľmi míňajúci hráč, za pár sekúnd (hovoriac z vlastnej skúsenosti). Hrajte nenútene, ale nenechajte sa posadnúť. Aspekt spolupráce je zábavný a hráčska základňa je veľmi medzinárodná, avšak herné nároky sú veľmi rýchlo časovo náročné. Včera upravené z 2 hviezdičiek
Perfektná hra
Čakanie na prihlásenie tak dlho a spracovanie hry trvá 3 minúty
Tower defense je veľmi zábavná. Nanešťastie sa veci okolo lvl 7 značne spomalia, ak neplatíte za výhru. Grafika vyzerá veľmi sviežo a milujem futuristickú chuť hry. Hrateľnosť je pestrá a premyslená. HUD je príliš okázalý a ikony darčekov vedú k ponukám nákupu, čo je trochu zavádzajúce. Okrem toho je Age of Z veľmi zábavná a príjemná hra. Žiadne chyby alebo problémy s pripojením, vývojári tvrdo pracujú a je to vidieť.
Zatiaľ sa mi hra páči, žiadne sťažnosti. Naozaj návykové
Teraz chápem hru a myslím si, že je úžasná a zatiaľ sa stále zlepšuje
Veľa zábavy si vyžaduje viac hráčov.
Hra sa mi veľmi páčila. Nepáčilo sa mi, že ľudia mohli nahrať svoj vlastný avatar. Niekoľko ľudí na svete to používalo na nahé obrázky, ktoré naozaj smrdia, pretože pri prezeraní zoznamu členov cechu musím vidieť avatarov. Fotky som nahlásil niekoľkokrát, ale stále sú tam. Tak som skončil.
Rovnako ako hra, ale balíčky sú drahé v porovnaní s inými hrami, ktoré som hral, a odmeny tiež nie sú veľké. Je veľmi ťažké naučiť sa veci, najmä keď vaša Aliancia nemá skúsených hráčov ako ja. Pôvodne boli 4 hviezdičky, ale teraz sú 2. Pokiaľ nie ste ochotní minúť veľa peňazí, táto hra nestojí za to. Balenia dávajú veľmi málo za stanovenú cenu. Odmeny v hre sú žalostné. Majte čas, ktorý využijete pri plnení udalostí, než pri odmenách, ktoré ponúkajú. Končím.